Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Helena     21 November 2011 23:14 | Kaustinen
Mahtava keikka eilen festareilla, kiitos! :) Tsemppiä teille, ja toivottavasti nähdään taas pian ;)

malla     21 November 2011 15:51 |
Kiitos upeasta MNF-keikasta! On ollu ikävä teidän keikkailuja, joten oli aivan ihana nähdä ja kuulla teitä taas!

joonas     20 November 2011 20:32 | IKAALINEN
Mahtava keikka MN festareilla! kiitos hyvästä musiikista :)

Pasi     15 November 2011 00:02 | kauhava
Moi! mielestäni teidän uusimmalla pitkäsoitolla on niin hyvä sanoma että jatkakaa samaan tyyliin,varsinkin kappale 9 todella hyvä kokonaisuus.

Anu     10 November 2011 16:12 | Nauvo
Hei!
Mahtavaa että olette tulossa MN-festareille! Onko tiedossa tarkemmin mihin aikaan soitatte? Mikä on esiintymisjärjestys iltapiväkonsertissa? Mulla on iltavuoroon meno jo 14.00! Käkääk! Kerkeänpä näkemään keikkanne tai en - SIUNAUSTA SILLE JA TEILLE! :p
Vastaus:Vastaus:
Kiitos tsemppauksista, Anu!
Emme voi julkaista aikataulutietoja ilman festariorganisaation lupaa. Eli soittoaikojen suhteen kysy tarkennukset MN-festareilta suoraan.
Hienoa, että olet tulossa mukaan.

Tatsi - bassman

Hannu     02 November 2011 11:35 | Ikaalinen
The Rain rapsuttelee ruosteet sormista ja soittimista soittamalla pari keikkaa ennen festareita Ikaalisissa. Keikkojen paikkana on kauppiksen liikuntasali. Oppilaskonsertti to 10.11. klo 14.15-15. ja iltakeikka samassa paikassa klo 18. Tervetuloa!

Samu     31 October 2011 14:44 |
Joko olisi aika tehdä kokoelmalevy? Eniten yksiin kansiin toivotuista kappaleista voisi vaikka järjestää äänestyksen.

Tero     17 October 2011 21:17 |
Aivan mahtavaa huomata että olette MN-festareilla mukana!! On kyllä ollut ikävä Suomen gospeltaivaan - jos itseltä kysytään - kirkkainta tähteä? Kai soitatte keikan nuorisomeiningillä eli "kaikilla mausteilla", vai onko sielläkin tiedossa (vain) puoliakustinen meininki? 8)

tomppa     05 October 2011 00:20 | Kouvola
teil on loistavia biisejä. kertakaikkiaan. erityisen upeita haloo, anteeksi, sotilas ja tuuli kulkee. Loistavia! kiitos! ja hyvää matkaa eteenpäin!

RG     16 September 2011 11:56 | Kortesjärvi
RuskaGospel la 24.9. Kortesjärvellä.

Mukana mm. Tera, kls, Anton Laurila, Kaemo, LT, Deuteronomium, Miriam.

www.ruskagospel.com

Fani     25 August 2011 21:36 |
Teette hienoa ja tärkeää työtä! Olette puhutelleet minua monella tavalla! Kiitos!

jenni     24 August 2011 12:53 | pirkkala
Kiitos todella paljon musiikistanne teidän ansiosta mieheni kiinnostui Jumalasta kun autolla ajeltiin ja kuunneltiin biisejänne "jossain joku rakastaa sinua niin että sydämeen sattuu" jne...kiitos!! nyt uskossa on ollut jo 2003v. :)

Markus     07 August 2011 19:14 |
"En muista biisin nimeä, mutta mitä tarkoittaa "...aurinko laskee sun vihasi yli..." lause?"

Biisin nimi on "Anteeksi"
Vastaus:Vastaus:
Kiitos, Markus, biisin tunnistamisesta. Hannuhan vastasi itse kysymykseen 5 viestiä alempana.

T: Ylläpito

katja pentinlehto     29 July 2011 09:31 | oulu
Musiikkinne on tosi hyvää. :p

Nimim. "Rain-fani Hämeestä"     28 July 2011 21:05 | Asikkala
Kiitoksia, että lähdette soittamaan tämän vuoden MN-festareihin! Teitä on odotettu... 8)

Man     27 July 2011 14:46 |
Hei! Te kun olette sellainen yhden asian bändi niin minua kiinnostaa, että miltä tuntuu tehdä musiikkia jos jo tekovaiheessa laittaa itsensä yhteen lokeroon? Siis kun jos tulisi lauluja muusta kuin gospelaiheista niin ette voisi tehdä sitä koska olette päättäneet, että The Rain on gospelbändi ja laulaa vain Jeesusesta. Entä onko minkään tekstin tekeminen tuntunut väkisinväännetyltä kun on pakko kirjoittaa vain Jeesuksesta.
Vastaus:Vastaus:
Moro Man,
kysyit, että "miltä tuntuu". Tuntuu hyvältä, kiehtovalta ja inspiroivalta tehdä tekstejä Jeesuksesta ja Raamatun aiheista.
Olemme bändin muusikoiden kesken keskustelleet tästä aiheesta. Mitään kieltoa ei ole tehdä muutakin musaa kuin gospelia ja kaikilla meillä biisintekijöillä on muutakin musiikkielämää kuin The Rain. Mutta juuri The Rain on evankelioiva bändi ja sellaisena haluamme sen pitää.
Jos minulle tulee tarve tehdä "miksi jätit mut taas beibe" -aiheinen biisi, niin mikään ei estä minua. Tai estää se, että ei juurikaan kiinnosta tehdä kevytsisältöisiä tekstejä. Hienoja biisejä voi takuulla tehdä muistakin, kuin kristillisistä aiheista - en tarkoita kevytsisällöllisellä kaikkea ei-kristillistä musiikkia.
Jeesus-nimen mainitseminen ei sekään ole mikään "must" gospelmusiikissa. Kuulijalle tulisi kuitenkin tulla selväksi, mistä bändi/artisti laulaa levyillä ja konserteissa.
Osa The Rainin teksteistä voi olla hieman väkisin väännettyjä. Joskus kynä ei vain ole terävä silloin, kun tekstin on oltava valmis. Mutta samaa vääntöä se olisi mistä vaan muustakin aiheesta. Ei Jeesuksesta kirjoittaminen rajoita luovuutta.

Tatsi - Bassman

Hannu     19 July 2011 09:31 | Ikaalinen
Evankelista Kalevi Lehtinen on menehtynyt. Hän oli myös The Rainin alkuvuosien toiminnan tärkeä kannustaja, joka rohkaisi nuoria gospelmuusikoita kertomaan Jeesuksesta. Siunausta viimeiseelle matkallesi kotiin.

Hannu     13 June 2011 08:19 | Ikaalinen
Ef 4: 25 Luopukaa siis valheesta ja puhukaa toinen toisellenne totta, sillä me olemme saman ruumiin jäseniä. 26. Vaikka vihastuttekin, älkää tehkö syntiä. Sopikaa riitanne, ennen kuin aurinko laskee.

-SP     12 June 2011 13:25 |
Hei!

En muista biisin nimeä, mutta mitä tarkoittaa "...aurinko laskee sun vihasi yli..." lause?

Voikaa hyvin :)

Joonas     18 May 2011 23:03 | Oulu
Hei!

Mahtavaa kuulla, että hyviä uutisia satelee näin runsaasti; Ensin Terapia teki encore-keikan ja nyt The Rain palaa festareille. Toivottavasti paluunne ei jää yhden encoren mittaiseksi!

Haluaisin tehdä festareille kappalepyynnön: Olisi mahtavaa jos voisitte esittää Tie 316 -kappaleen. Se kuuluu Rainin parhaimmistoon, eikä sitä ole julkisesti juurikaan kuultu (koskaan?).

Kiitos ja hyvää jatkoa!


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
the rain_contrast1.jpg

The Rain is also in MySpace!