Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.JUMI     14 November 2009 10:44 |
Tiiätteks olisi aika kivaa jos teiltä ilmestyis tollanen nuottivihkokin jossain vaihees teijän biiseistä. :p

jape     13 November 2009 17:14 | tuupolandia
kiitos ja anteeksi 199 cd-levy on mahtava :p eilen sain ja nyt parasta aikoo kuuntlen!!! ;)

Erne     13 November 2009 00:47 |
Jos joltain jää Maata Näkyvissä -festarit väliin syystä tai toisesta, niin lähes-liveseurantaa on tarjolla osoitteessa www.fleim.fi; uutisia, tunnelmapaloja, videoita, kuvia.. sinne siis!

Jeppe     12 November 2009 23:31 | Parikkala
Sairastuin eilen yskään ja sitä seurasi 38.6 asteen kuume. En voi uskoo, että kohtalo ivaa näin rajusti, mutta MN-reissu peruuntu. Ärsyttää suunnattomasti. Lempibändin vika keikka (toivottavasti ei ihan viimeinen) jää välii, jota oon oottanu koko tän vuoden. Ei auttanu muu, ku pyytää kaveri ostamaa se dvd ja pyytämää siihe teiän nimmarit.
Niin kovasti tuli rukoiltuuki sitä, ettei tulis mitää ongelmia, jotta pääsisin MN:ään. Sit mie sairastun. Reilua? Ei alkuunkaan. Vain totaalinen pettymys...
Toivottavasti vedätte keikan täysillä ja antaumuksella, ja toivottavasti se ei jää viimeiseks.
Kiitos siitä, että ootte tehny niin turkasen hyvää ja merkittävää musiikkia. Siunausta.
Vastaus:Vastaus:
Jeppe, tsemppiä! Tsekkaile Fleimin ja festareiden sivuja, niin kyllä se tunnelma löytyy... mikäli nyt ylipäätään jaksat päätäsi nostaa.
On Jumalalla välillä kyllä ihme ideoita... näin meidän näkökulmastamme. Mutta silti itse pyydän täydestä sydämestäni Häneltä apua ja luotan täysillä. Ole sinäkin siunattu, Jeppe!

Veikka kuisma     12 November 2009 18:09 | turku
:upset Kyllä lähtee toi teijän traileri! Se simmosta asiaa! 8) ;)

Enkuli     11 November 2009 13:36 |
Paljon on vuosien varrella viisuja kuultu Rainilta livenä... Yhtä vain kaipaan... :D
Olis aika kova juttu jos ekan levyn piiloraidan kuulis festareilla...

jani     11 November 2009 09:18 | jyväskylä
olette olleet suuri cospel bändi uskon elämässäni.teiltä olen saanut voimaa jaksaa vaeltaa taivas tietä!

JUMI     08 November 2009 20:41 |
Kiitos jo etukäteen tosta dvdstä. 8)

LasiPerhonen     07 November 2009 12:03 |
Täällä taas pitkästä aikaa kirjottelemassa. Musta on tullu niin vanha, ettei enää jaksa olla aktiivihäirikkö ;)
Nytkin tulin vain törkeästi mainostamaan.

Jos täällä on sellasia ihmisiä jotka eivät jostain syystä pääse tänä vuonna Maata Näkyvissä-festareille niin tapahtuman tunnelmia voi seurailla Janoisen festariblogista. Sieltä voi myös käydä lueskelemassa ennakkofiiliksiä ja palata tunnelmiin tapahtuman jälkeen. Janoisen festariblogi löytyy tänävuonna osoitteesta:

www.janoinen.wordpress.com

Minä vaan     05 November 2009 21:23 |
Hei vaan teille! Odotan innolla teidän maata näkyvissä keikkaanne ja teidän näkemistä, varsinkin Kasvot kappaleen kuulemista jos soittaisitte sen? Sillä kappaleella on ollut tässä lähipäivinä minulle niin paljon merkitystä. Se kappale on pistänyt niin itkemään, nauramaan ja joskus jopa vihastuttumaan ajatellessani Jumalan tärkeyttä. Olen ollut pitkään kadoksissa 'harhapolulla', niinkuin moni sitä varmasti kutsuisi, ollessani varma siitä etten minä Jumalaa tarvitse. Kuitenkin huomasin olleeni väärässä. Yhtenä kurjana iltana purskahdin vain itkuun ja itkin monta tuntia ajatellessani Jumalaa ja pistin soimaan teidän kappaleitanne ja kuuntelin usein toistuvasti Kasvot kappaletta ja aloin huomata sen miten paljon oikeasti tarvitsen Jumalaa ja miten tärkeä Hänen läsnäolonsa oikeasti on sydämessä. Sitten itkuani lisäsi se pelko siitä että voisiko Jumala rakastaa taikka välittää tämmöisestä kurjasta joka on niin vähätellyt Häntä ja enkä ollut pitkään aikaan edes rukoillutkaan Häntä. Sitten rukoilin, vaikka minua pelotti kovasti se että saanko rukoilla. Rukoilin ihan pikkuisen vain aluksi, pyysin anteeksi ja toivoin että Hän näyttäisi minulle sen oikean reitin mikä ikinä se olisikaan. En kauaa rukoillut, vaikka se tuntui hyvälle, mutta pelkäsin että rukoilinko turhaan ja kuulisiko Hän minua? Lopulta keskitettyäni täysin ajatukset musiikkinne kuuntelun sain siitä jotenkin voimaa ja uskon janoni heräsi täysin! Mieleni ja henkeni täyttyi musiikkinne voimasta ja sanoista ja tunsin sen että minä oikeasti tarvitsen Jumalaa! Haluan että Hän rakastaa minua ja suojelee minua!
Kiitos teille että teette tätä hyvää musiikkia ja annatte tämmöiselle höppänälle musiikin välityksellä uskoa. (: Nähkäämme MNF.ssä ja soittakaakin pojat hyvin jotta minun ja muiden usko vahvistuisi vielä lisää! Ei sitä varmasti koskaan liikaa voi uskoa? Kiitos vielä kerran ja siunausta ja pahoittelut tämmöisestä vieraskirja vuodatuksesta mutta halusin kertoa että musiikillanne on merkitystä. ^^'

monsu     05 November 2009 14:18 | Joroinen
Yhyyy..... kyllä tulee ikävä teitä! :cry
Musiikkimaailmasta nimittäin puuttuu hyvin paljon, jos siellä ei The Rainia näy 8

ps. kyllä tuo DVD pitää jossain vaiheessa hankkia ^^

jani     05 November 2009 10:16 | jyväskylä
teitä tulee ikävä,toivottavasti palaatte cospel rintamalle. :cry ootte tehny hienon työn musiikin saralla.

Heidi     03 November 2009 13:33 |
Moi!! MN- Festarit lähestyy ja olis pari toivetta mitkä olis kiva kuulla ku jäätte tauolle ja näin...niin ainaki sotilas,kiitos ja hulluutta! Siunausta teille kaikille! :)

Tatsi - bassman     31 October 2009 23:47 | Suomi
The Rain julkaisee DVD:n Maata näkyvissä festareille!

Katso TRAILERI:
http://www.youtube.com/watch?v=cGxkPfLWVE8

YEAH!     29 October 2009 15:02 | Onnela
Jeee!! DVDeee!! :grin :grin :grin

Tatsi - bassman     29 October 2009 12:19 | Suomi
The Rain julkaisee Checkpoint-DVD:n festareilla. Katso lisää Etusivultamme. Sekä dokkari, että liven miksaus on tehty huolella.

Hinta 22 euroa.
Levyä saa jälkeenpäin myös nettikaupastamme. rok.

Teemu     29 October 2009 11:23 | Vantaa
DVD on just mitä oon odottanu!!! Mielenkiinnolla odotan että mitä se pitää sisällä. Onko hinta selvillä niin osaa varautua ja onko teillä siellä muuta myynnissä ku toi DVD? Nähdään turussa!! :grin :grin
Vastaus:Vastaus:
Moi,
pistinpä tuohon yläpuolelle ja etusivulle tietoa.
Meillä on tulossa tuotepaketteja (levy+tuote tms.) myyntiin, mutta DVD:n lisäksi luultavasti ei varsinaisia tuoteuutuuksia. Nythän jäämme keikkatauolle ja The Rain -paitoja ei saa sitten enää oikein mistään, joten festareilla paidan voi uusia, mikäli vanha on jo käytetty "loppuun". :D

Anli John     29 October 2009 10:52 |
Moi. Tuosta DVD:stä kyselisin hieman. Eli jääks se vaa MN-speciaaliks vai voiko sitä mahdollisesti tilata myöhemmin netistä? Mie en ite valitettavasti pääse Turkuun. Ei oikein tue opiskelijan rahapussia tuo reissu tällä kertaa. Muuten mie olisinki osatanu DVD:n sieltä. Mut heittäkäähä työ siellä Turus hyvä keikka. Siunausta.

Tk     28 October 2009 23:43 | Hämeenlinna
Pliis pliis pliis soittakaa Turussa ellipsis ja tulta biisit. :) Ne on niin parhaat! Ja tietysti Ylös, kolmas aamu, sanaton, sotilas ja viha.. Näitä riittää. :p Mutta varmasti tulossa mahtava keikka, ei jaksa oottaa! :grin

Pilvi     28 October 2009 21:37 |
Heei, upea juttu tuo dvd! Festareita odotellessa.. Taivaan Isän siunausta jokaiselle..!


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
mn05_pyro1.jpg

The Rain is also in MySpace!