Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.JUMI     03 December 2009 11:45 |
Kiitos mahtavasta dvd:stä ja nyt on meil faneil aina livee nautittavisa ku tarttee ja saatte tekin bändiläiset levähtää. Ja kuten Jussi hienosti dvd lopussa sanoo että Jumala on halunnu toimia meidän ihmisten kautta, niin koitetaan kaikki antaa itsemme Herran käyttöön kuten Rainin pojat on tehneet. Siunausta itse kullekkin säädylle. :grin :eek

Ertsi     01 December 2009 22:48 | RAAHE
Hmm... siitä on liian pitkä aika ku ehdin nähdä teijät livenä. Kuiten äijjät ootte Suomi gospelin kirkas tähti taivaalla joka ei sammu vaikka lopettaisitte. Ja se että ootte se tähti tulee siitä, että osaatte korottaa kolmiyhteisen Jumalan oikeelle paikalleen ja kohdata myös ihmisen ihmisenä, arvokkaana. Kolhati pahasti tuo uutinen tauosta, koskapa ihan vasta heräsin taas teijän musaa kuuntelee ja tänää poikakaveri kertoi teijän tauosta. harmittaa hulluna, mutta tottahan son selevää, että perhe tarvii teitä ja myös uusien Herran sotureiden on aika ottaa vastuuta tältä saralta! Toivon teille kaikkee hyvää ja etenkin Jumalan runsasta siunausta!!!!! Teijän musiikki on kallisarvosta ja monien nuorten sydämiin se on kylvänyt siemenen, Herra huolehtii lopusta! :) Mulle tootte rakkain bändi ikkää!!! :) siu!
Vastaus:Vastaus:
Hui,
kylläpä tuli niin, että korvia punoittaa.
Kiitos kiitoksista. Mahtavaa, että pidät bändistämme ja musiikistamme. Sen verran lisäisin, että kun siemen on kylvetty, niin tavallinen kristitty tarvitsee edelleen tukea ja uskovia kavereita. Ainakin minä tarvitsen. Antaa Herran huolehtia kaikesta ja tehdään itse ilolla työtä Taivasten Valtakunnan puolesta, tuetaan toisiamme ja nautitaan pelastettuna olemisesta.
Siunausta, Ertsi!

T: Tatsi - bassman

Jaakko     01 December 2009 19:41 | Espoo
Kyllä vaan oli DVD:llä mainiota settiä. Pitkän aikaa oli kattomisen jälkeen naama kuin kissalla, joka on syöny hiiren!

Toivon The Rainille vielä pitkää ikää ja siunausta tulevaan!
Vastaus:Vastaus:
Kiitos, Jaakko sulle ja myös edellisille DVD-kommenteista. Tarkoitus oli tehdä DVD:stä kokonaisuus, jossa olisi oikeasti asiaa ja myös laatu kohdallaan. Omasta mielestämme onnistuimme ja myös palaute on antanut ymmärtää, että DVD toimii.

Siunausta kuulijoille ja katsojillekin (!) joulun odotukseen. :D

T: Tatsi - bassman

rain-fani     25 November 2009 19:04 |
dvd oli kyllä aivan mahtava! on tullu moneen kertaan jo katottua :p

Saara     25 November 2009 13:01 |
Ainii, kiitos Pasi ku heitit kapulan suoraan mun takaraivoon ;DD repesin kyllä :D siunausta! Ps. Mistä sie kaikki noi kapulat oikeen revit :o
Vastaus:Vastaus:
www.balbex.fi!!!!

.....ja sorry, pitäs tällä ikää jo osata käyttäytyä :)

Pasi

Mma     24 November 2009 17:07 | Vammala
Kiitos ihanasta MNF:n keikasta! jumalan siunausta teille ja voimia.! Toivon ja rukoilen että The rain vetaisi ihanan keikan ensi vuonna maata näkyvissä Festareilla

ferrarifani(the rainfani)     22 November 2009 23:37 |
adressit.com/the-rain aplodit the rainille ja ennenkaikkea taivaan iskälle.käykää kirjoittamassa tuo adressi....siis eihän tuo adressi pakoita rainia takaisin keikoille eikä mtn muutakaan minusta se vaan osoittais pojille miten tärkeää työtä ne on tehneet ja kuinka tärkeitä ne on olleet suomen nuorisolle ja miksei vanhemmillekin,ja lupasin pojille että adressi tulee niin siksi se on siellä nyt....ja ei se ole keneltäkään pois jos sinne nimensä laittaa...pojatkin varmaan ymmärtää kyllä tuon adressin...minulle rain on henk.koht tärkeä ehkäpä siksikin koska ensinnäkin a se on yksi sellainen asia mitä me fanitamme vaimoni ja kok hela suvun kans 10000% ja toiseksi the rainin ellipsis levy oli levy jonka olin saanut juuri lainaan uskovalta velipojalta vai muutamaa päivää ennen ennekuin ajoin muutama vuosi sitten sellaise kolarin rekan kans jossa minulle lääkärit antoivat vain alle 5% henkiinjäämis mahdollisuuden.ja tuon kolarin aikana fiilistelin rainia ja tässä nyt kirjoittelen...ja kun näin kolari jälkeen mun velipoikaa niin annoin hänelle tärkeän tehtävän....käy pliis hae se rainin levy mulle siltä autonromun cd-soittimesta....ja arvatkaa mikä soi muutaman päivän päästä sairaalan käytäville asti....THE RAIN .....siinä teille muutama syy miksi ferrarifanille the rain on niin tärkeä....kiitos taivaaniskälle vielä siitä että saan olla skriivaamassa täällä....=)terkkuja kaikille...t.sen punaisen ferraritakin omistaja...toivottavasti pojat muistaa....=) :grin

jani     22 November 2009 03:24 | kotka
olette hyvä bändi ja toivoisin että jatkaisitte keikka tauon jälkeen näin teidän live esityksen maatanäkyvissä festareilla 09 ekaa kertaaa ihan huippu live esitys :) jatkakaaaa samaan malliin :) :) kiitos teille :)

hATe     21 November 2009 16:09 |
Kiitos!
Piti katsoa vain pätkä the Rain DVD:tä, mutta siinä se kuitenkin pyörähti kokonaan kun ei malttanut lopettaa. Mahtava nähdä dokkarina kuinka kirkkana Jumalan punainen lanka kulkee teidän elämässä.
Nauttikaa Äijät levosta sillä, pian sataa taas :)

Tatsi - bassman     21 November 2009 16:06 | Suomi
Keikka ei voi olla hyvä, jos kuulijoilla on huono asenne. Mutta festareilla teillä oli kyllä aivan loistava meininki ja se tarttui meihin soittajiin lavalla. Kiitos siis teille mahtavasta keikasta.

Siunausta joulun odotukseen!

Mäksy     20 November 2009 17:13 |
oli aivan mahtava tein keikka siällä maata näkyvissä! :) kaveri ei ikinä oo tykänny gospel musiikista mutta kun kuuli tein soittavan siällä MN:ssä on ihan innoissaan :) siunausta ja kaikkea hyvää teille!

Saara     20 November 2009 12:14 |
Siis älkää lopettako soittamista, ei taukoa ... :D Tauko saa loppua : DDD

Saara     20 November 2009 12:12 |
Kiitos todella paljon MN-keikasta. Keikka oli aivan mahtava, vaikka ne tyypit siinä permannolla mun vieressä turpaan anto, mut silti. Ja se DVD on aivan mahtava! Tulee nii mieleen viime vuosi, ja ku ittesä näkee siitä :D Siunausta teidän tauolle, elkääkä missään nimessä lopettako!

Moi     19 November 2009 20:58 |
Soititte Vihan! Voi että olin toivonut sitä niin kauan! Kiitos kaikesta ja paljon siunausta teille! :)

Elli     19 November 2009 17:27 |
Hieno keikka oli Maata näkyvissä festareilla. vähän haikee fiilis oli tietty, mutta mahtavaa oli.

Kiitos näistä vuosista, joina oon saanut kuunnella tiedän musiikkia. se on antanut todella paljon ja auttanut omala osaltaan kasvamaan uskossa. Kuuntelen kyllä jatkossakin.

Siunattua taukoa ja toivottavasti teette oikeen ratkasun jatkon suhteen. Rukoilen teidän puolesta. Mutta eihän sitä voi tietty olla toivomatta, etteikö pian sataisi taas ;D

Seepia     18 November 2009 22:42 | Helsinki
Oli pakko tulla tänne kirjoittamaan suuret kiitokseni. Musiikki on aina ollut minun kieleni, ja teidän avullanne olen musiikin kautta oppinut paljon uskosta ja Jumalasta! Toivon että löydätte sen mihin ikinä Jumala teitä haluaa johdattaa, oli se sitten musiikki tai joku toinen suunta elämässä! Kiitän teistä Jumalaa! Siunausta. :)

Heidi     18 November 2009 22:13 |
Kiitos tuhannesti MN-festareiden keikasta!..Kiitos kaikesta muustakin tähän mennessä.Musiikkinne on suuresti vaikuttanut minuun ja tuntuu niin haikealta että jäätte tauolle, jotenkin uskomattomalta.Silti ymmärrän syynne taukoon... SIUNAUSTA kaikille!

Defensio     18 November 2009 00:29 | Kuusankoski
Kiitokset vielä viime lauantain Maata näkyvissä festareiden esityksestä! Olitte aivan mahtavia ja näin The Rainin livenä ensimmäistä mutta toivottavasti en viimestä kertaa. :) kaikkea hyvää ja Herran siunausta ja rauhaa teille kaikille jatkossa! :)

Jamppa     17 November 2009 19:54 |
Aivan mahtava keikka MNF 2009:llä! Harmittelen vähän että ehdin olla läsnä vain 2 The Rainin keikalla (Ristirock 2009 ja MNF 2009) ja toivon että tauko ei kestä ikuisuutta. Onneksi on sentään levyt.

Olisiko muuten mahdollista saada jostain levyjen kansikuvia esim jpeg-muodossa (kokoluokkaa 512x512 px)? iTunes näyttää paljon paremmalta jos kansikuva löytyy ja skannerilla tulos on vain alempaa keskitasoa. :?

Aatu     17 November 2009 16:39 | Piikkiö
Sydämelliset kiitokset MNF 2009 keikasta ja kaikista muista keikoista joilla olen saanut etuoikeuden olla mukana.

Omasta kokemuksestani ymmärrän hyvin tämän tauon
tarpeellisuuden.

Voimia ja siunausta


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
the rain - roots.jpg

The Rain is also in MySpace!