Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.AURINKOINEN ARMOLAHJA RANNASSA     03 June 2010 13:50 | SUURTEN VETTEN JOELLA VIERII SIUNAA
Ylistyksemme olisi oikein otollista Jumala. Pyhä Henki. Oikeastaan haen irtautua laajasta pahantekijäin seurasta n. 10 000 000 000, Jeesus, yhdeltäkään en ole kuullut Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisn Nimessä, ihmeitä on, täytyy vain erottutua luonnollisesti esim. ARMOLAHJOJA SUOMI EUROOPPA DANIELIN JUMALA?
Vastaus:Vastaus:
Kiittää viesti,
koko kesä siunaa kaikkien.

T: Ylläpito

Jani     28 May 2010 07:27 | Lavia
Morjensta!
Siunattua pitkää kuumaa
kesää kesää The Rain pojille!!! 8) 8)

Onni Hellgrén     20 May 2010 16:42 | Kihniö
Tilasin nettikaupasta Ellipsis- levyn ja myöhemmin palautepostissa sen kaveriksi Tie 316:n (kirjoitin myös osoitteeni). Lakkasin tässä pari kolme viikkoa sitten laskemasta päiviä, milloin paketti tulee, kun oli kulunut yli kuukausi. toivoisin levyjen pian ilmestyvän postiin.
Vastaus:Vastaus:
Moi Onni,
toimitusajat ovat The Rain -kaupassa n. 1kk ja mahdollisesti muutospyyntösi on siirtänyt toimitusvalmista lähetystä. Joka tapauksessa tämä ei saisi näin kauaa kestää ja kaupasta olisi pitänyt tulla ilmoitus sulle viivästyksestä. Pahoittelen! Otan yhteyttä kaupanhoitajaan.

T: Tatsi - bassman

Haloo     13 May 2010 10:09 |
Myspacessa menossa kohta 100000 rikki, olisiko palkinnon paikka onnekkaalle??? :roll

Seppo Johannes Ensio Etelä-Ruotsi     11 May 2010 18:21 | HEINÄVAARA
1952-2010 - - HERRA EDESSÄSI? "koska sinä olet kiinnostunut minun kansastani katso minun kansani siunaan minä myös sinua" "KÄRMEENÄ TIELLÄ" Herra vuosia on vielä mennen tullen, kysynkin meidän kaikkien todeta, olisiko raamattututkimuksella asiaa, vai olisinko jo saavuttanut määräni, "sinä olet kuullut minua"?
Vastaus:Vastaus:
Eh, thanks for your message.
"Google Translate" in hard use?

BR,
Administrator

Susi     06 May 2010 02:01 | Tampere
Hei. Tutustuin vasta musiikkinne ja hyvältä kuulostaa. Edustatte genreltänne ainakin wikipedian mukaan kristillistä rockia/hard rockia. Satutteko kuuntelemaan itse raskaampaa metallia? Mitä olette mieltä kristillisestä black metalista, joka siis kuulostaa musiikillisesti black metalilta, mutta joka viestittää kristillistä sanomaa? Voiko mielestänne uskossa oleva kuunnella black metallia piittamatta sen tuomista antikristillisistä aatteista, ja keskittyä ainoastaan kys. musiikkiin?
Vastaus:Vastaus:
Moi, kiitos viestistäsi, Susi.
Itse olin muutama viikko sitten Nokialla Immortal Metal Fest -tapahtumassa (IMF), joka keskittyy juuri kuvailemaasi "un-black metalliin". Kaikki bändit esittivät kristillistä, hengellistä musiikkia, olkoonkin se musiikillisesti äärimmäisen rankkaa.
Un-black metal on musiikkia siinä missä Juicen ja Kirkankin biisit. Teksteillä on merkitystä. Olen huomannut, että hyvää musaa jaksaa kuunnella pelkän musan takia aikansa, mutta jossain vaiheessa alkaa kiinnostaa, mitä biiseissä sanotaan. Un-black ja black metallissa teksteistä saa harvoi selvää biiseissä, joten kuulijan tehtävä on selvittää vaikkapa netistä, että mitä soittajat sanovat. Mielestäni myös muusikoiden tulisi spiikata ainakin jossain kohtaa keikkaa sen verran, että satunnaiselle kuulijalle ei jäisi epäselvyyttä heidän perusviestistään. Kuuntelijan kannalta olisi reilua painattaa tekstit albumin papereihin tai laittaa ne nettiin saataville.
Itse en kuuntele un-black metallia, mutta genressä on omasta näkökulmastani hyviä biisejä ja huonoja biisejä aivan kuten hard rockissa tai vaikka polkassa.
Black metallia, siis sitä mustaa, voi kuunnella sen verran, että tietää, mistä siinä puhutaan. Tämän jälkeen kannattaa vertailla, että kuinka paljon musiikin arvot menevät ristiin omien arvojen kanssa. Itse olen huomannut, että tekstit yleensä huvittavat, mutta joskus kun ajattelen, että tekijät voivatkin olla tosissaan, niin black metal musa alkaa tökkimään kovaa. Yleensäkään en pysty vain keskittymään musiikkiin, vaan haluan tietää bändistä ja biisintekijöistä enemmän. Jos joku pystyisi todellakin kuuntelemaan piittaamatta aatteista, niin mikäs siinä. Väitän, että ihmisen ajatuksissa ja asenteissa on aina syy, miksi tiettyä musiikkia kuuntelee ja se syy on paljon monimutkaisempi juttu kuin, että "mä vaan tykkään tällasesta musasta".

T: Tatsi - Bassman

E     15 April 2010 12:21 |
Hyvät muusikot,

Halusin kiittää teitä työstänne, erityisesti Ellipsis- levystä, sain sen sukulaiselta lahjaksi monta vuotta sitten. Se oli levyhyllyssäni pitkään koskemattomana. Eräs yö kuuntelin sen läpi. Puutarhassa- kappaleen aikana puhkesin itkuun, olen muistanut sen hetken kaikki nämä vuodet.

Vuosi sitten olin tieni päässä, olin joutunut omassa elämässäni täydelliseen umpikujaan, melkein kymmenen vuotta sen jälkeen kun aloin ajautua kauemmas ja kauemmas Jumalasta. Olin lopulta luopunut hänestä kokonaan, ja ihmettelen edelleen kuinka selvisin hengissä kaikesta mitä silloin olin tehnyt. Kiitän Luojaa päivittäin siitä miten hän minut varjeli.

Tuossa tilanteessa, kaivoin tyhjän huoneen keskellä muuttolaatikosta tämän nimenomaisen levyn ja kuuntelin taas Puutarhassa- kappaleen muutaman vuoden jälkeen. Aloin tuona keväänä etsiä Jumalaa uudestaan, etsin pitkään ja monista vääristäkin paikoista. Nyt, vuotta myöhemmin olen vihdoin löytänyt tieni takaisin Herran läsnäoloon, yksin Hänen armostaan, ja olen siitä sanoinkuvaamattoman kiitollinen.

Olen erityisen kiitollinen siitä miten Herra on musiikkinne kautta auttanut minua selviytymään uudessa elämässäni, menneisyyden haavojen aina välillä repeytyessä auki. Se mitä sanoituksissanne kuvaatte, Kristuksen kärsimystä, ja ihmisen tuskaa, miten hän on kantanut kipumme (Jes.53)
koskettaa minua syvästi, ja lohduttaa synkimpinä hetkinäni.

Kiitän Jumalaa hänen armostaan, ja siitä, miten hän on myös teidän kauttanne sitä ilmentänyt. On suuri siunaus saada olla Mestarin työkaluna, rukoilen sitä itsekin.

Toivotan teille kaikille suurta siunausta Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen rakkaudessa.

"Hartaasti minä odotin Herraa, ja hän kumartui minun puoleeni ja kuuli huutoni.
Hän veti minut ylös syvästä kuopasta, upottavasta liejusta. Hän nosti minut kalliolle, antoi lujan pohjan askelteni alle."
(Ps. 40:1-2)

Veljenne Kristuksessa,
E


Vastaus:Vastaus:
Kiitos viestistäsi, "E"!
Jumala toimii musiikin ja tekstien kautta. Sen olemme huomanneet ja se on hämmästyttävää. Musiikki on väline, sillä itse toiminnan kohde on ihmisen sydän. Tässä "toiminta" on valtavaa rakkautta ja tämä "kohde" olet sinä, sun sydämesi, "E".
Siunattua kevättä!

T: Tatsi - bassman

Saara     09 April 2010 14:05 | Lieksa
Täh? Toi teksti boikotoi mua! Siis et ostin viime MN:ssä siskolleni 19-vuotis synttärilahjaks sen Rainin keikka DVD:n eikä se anna mun kattoo sitäää :( :D
Vastaus:Vastaus:
Joo, ilmeisesti "suurempi kuin" ja "pienempi kuin" -merkit sotkevat tekstiä vieraskirjassamme. Sorry.
Näiden sivujen kaupasta voit ostaa toisen DVD:n, jos siskosi ei millään suostu näyttämään omaansa :D
Hyvää ja siunattua kevättä, Saara.

T: Tatsi - bassman

Saara     09 April 2010 14:03 | Lieksa
Angstangstangst ;e viime MN:ssä 19-vuotis synttärilahjaks Rainin keikka DVD:n ja nyt se ei anna mun kattoo sitä. :

Jussi / the rain     06 April 2010 19:25 |
Morjes!

Eeli: Mulla on semmonen Line6 HD nuppi, flextone 1-sarjaa ja sopivan "väsynyt" Marshallin vanha basso 4x12-kaappi. On kyllä hyvät, mutta luulen että juuri noita ensimmäisiä flextoneja on aikas vähän myytävänä enää.. Koita löytää ja kyllä sitä saundia saa ihan muillakin vermeillä :) Rok!

A.H: Mukava kuulla että tykkäät!

A.H.     05 April 2010 20:18 | Kaustinen
Teidän Ellipsis Albumin kasvot on aivan paras biisi.
Mul ei oo sen levyy mut kuuntelen sitä aina you tubesta.Se on ihan paras

Eeli     04 April 2010 11:49 |
Jussi, mikä malli toi sun nuppi on? Siis toi Line6, lähtee niin hirviän hyvät saundit että pitäis kattoo jos löytäis jostain tuollaisen :)

Tatsi - bassman     02 April 2010 13:16 | The Rain
Mietittävää -palstalla julkaistaan 4 puhuttelevaa tekstiä Pääsiäisen aiheesta. Käy lukaisemassa.
Mietittävää -linkki on menussa ylhäällä.

Pasi/ the Rain     28 March 2010 10:00 |
Moron moron!

Määrittelemättömältä tauolta terveisiä kaikille - saunaremontin ym. muiden pikku kotiaskareiden keskeltä :roll . Loska loiskuu kun rapataan ja kevättä kohti mennään. Täällä vieraskirjassakin tuntuu olevan mukavaa n. 2 viestiä/kk kuhinaa.

Svääpäkkä tiedusteli peltihommista, zildijian earht-ride 20" on ollut muistaakseni Ellipsis-levyn ride/keikkaride tähän päivään saakka ja Masterworks 22" (en muista tarkemmin) lainassa YhtäKuinVoitto-levyn äänityksissä. Molemmat saman tyylisiä melko "kuivia" soundiltaan. Mukavaa kun meillä molemmilla on hyvä
maku. 8)

Rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille!

T: Pasi

svääpäkkä     18 March 2010 13:11 |
yhtä kuin voitto levyllä, kuten parilla aikaisemmallakin levyllä pasi soittaa yhtä tietyn kuulosta ride peltiä. kiinnostaa tietää mitä merkkiä se on ja vähän muitakin speksejä. kuulostaa törkeen hyvälle se pelti. pasille terveisiä ja kaikille muillekkin. ootte huippuja muusikooita ja mikä tärkeintä ootte oikeesti kannustavia ukson elämän saralla

kiitos menneistä vuosista
(toivottavasti niitä tulee lisää ;D)

katja pentinlehto     11 March 2010 14:30 | oulu
hei,Teette hyvää musiikkia.Kauniita ja syvällisiä sanoituksia.
terveisin,katja

johannes     03 March 2010 17:53 | kankaanpää
miksi kiitos ja anteeksi albumin pian sataa taas kappaleen jälkeen tulee pari minuuttia hiljaisuutta ja sitten tulee pieni pätkä niin kuin jostakin toisesta laulusta??? ;)
Vastaus:Vastaus:
Moi
Siksi että siellä on bonusraita. Eli ihan toinen laulu :) Sanat löytyy kyllä levyn kansista.
T: Ylläpito

Tatsi     23 February 2010 18:01 | www.therain.fi
Kukas täällä vanhoja kaivelee? :)
Kuulijoiden korvissa ja asenteissa on valtavasti eroja. Pyhä Henki vaikuttaa siinä, mitä kuulija ymmärtää ja siinä, mitä kuulija haluaa ymmärtää.
Biisien tekstit ovat nekin taidetta, kuten musiikki. Ja taidetta voidaan tulkita hyvin yksilöllisesti - ylipäätään sanoja ja lauseita voidaan tulkita erilailla (semantiikka).
Me musiikin tekijät voimme rukoilla, että Jumala puhuttelisi kuulijaa teksteissämme. Joskus biisi tulkitaan erilailla kuin itse olimme ajatelleet ja se voi hyvinkin olla Jumalan tahto. rok.

hippu     23 February 2010 15:54 |
EQ:n jälkeen lisään vielä: "sana sieltä, toinen täältä, piru jallittaa kuulijaa", kuvitelmia biisistä ;)

EQ     23 February 2010 14:52 | raahe
"Se menee sinne ja tää tänne ja toi toinne ja se sanoo sulle sitä ja toi tätä ja mä en jaksa ku maailma nauraa ja täti helvettiin junalla ajaa ja aja sinäkin taivaaseen ja miksi vesi ei vuoda kun pitäisi sille huutaa vouvouvou". sanoipi tuomo.

vastaisin tähän kuiteski että kyllä kai ne sanat sekasi menee jos niitä nuin sekottellee keskenään. huomasin tuossa kahtovani sanoja aika tarkkaan ja ite oon hengellisesti saanu tästäkin levystä paljon! ja melekonen helevetinvuoristorata tämä maailma nykyään on jos Jeesus ei saa pysäyttää! että mun mielestä ainaki sanat on edellee asialliset ja hyvistä kulmista kirjoitettu! :) kiids vielä tästä yhtä kuin voitto levystä.


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!