Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja
Päiväkirja

Silloin tällöin innostumme kertomaan tarkemmin keikkapäivän, -viikonlopun tai -kiertueen tapahtumista.

Kuka teki ja sanoi mitä, missä söimme, mitä söimme, kuka ylitti itsensä, kuka laukoi huonoimmat vitsit? Mitä keikkapaikalla tapahtui, mitä järjestäjä ja yleisö tykkäsi ja sai keikasta?Turku, open files (6.9.08)
Written by Pasi   
Wednesday, 10 September 2008 21:15

thb_Haukotus_060908_Tatsi.jpgJarkan lempeän herätyksen jälkeen klo 7.08 yllätämme Jarkan nousemalla heti ja siirtymällä Pökäleen uumeniin. Aamiainen nautitaan Jari-Pekassa ja sitten matka kohti Turkua alkaa. Bussissa on rauhallista. Tatsi, Sami, Jussi ja Kari ovat unten mailla ja mä pidän Haten kanssa seuraa Miikalle joka ajaa. Miikalla on sisäpiiritietoa HB:n tulevasta matskusta josta hän antaa meille muutaman musiikkitiedoston  ja jäinkin miettimään pitäiskö the rainin julkaista jotain ennen joulua...Miika, se 50 e riittänee? ;) 

Read more...
 
Hartolassa tärähtää (5.9.08)
Written by Pasi   
Wednesday, 10 September 2008 21:10

thb_Hartola_rekka_060908_Junnu.jpgCrew:
Kari "Prinsessa" Luukkonen, tuo äänimaailman Tommy Taberman
Hate "Heit" Karhe, trackpod is rainbow in the dark. Valoa kansalle!
Miika "Mäki-Perttilä" Mäki-Kerttula, hellii korvakäytäviämme kuin pehmeä topsi. Monitooria! 
Jarkka "Lavakiima" Ollila, sairaslomatodistus ei merkitse mitään. Sairaatkin osallistuvat syksyn kiertueeseen. Management!    

 

Hyvin levätyn alkuviikon jälkeen ajatuksissa oli valloittaa Hartola. Emmehän ole siellä aikaisemmin käyneetkään ja mielenkiinnolla odotimme markkina-gospel nimeä kantavaa "ulkoilma"-tapahtumaa.

Read more...
 
JANOA.fi - Joensuu
Written by Pasi   
Wednesday, 03 September 2008 17:13

31.8.08 Joensuu

 

Tällä kertaa heräämme kaikki 8.45 ja syömme leirikeskuksessa maittavan aamiaisen.  Klo 10 roudataan sisään isoon liikuntahalliin ja muitta mutkitta kamat on pystyssä ja siirrymme Joensuun rossoon ja pääsemme vertailemaan ketjun tasalaatuisuutta niin palvelussa kuin annosten yhdenmukaisuudessa.

Read more...
 
Musavideointia Parikkalassa
Written by Pasi   
Wednesday, 03 September 2008 17:00

thb_OronTeltta_300808_Hate.jpg

30.08.08 Oronmylly

Pe-la välisenä yönä n. klo 2 meidät otettiin Leevin toimesta lämpimin halauksin vastaan. Leevi on meille vanha tuttu, keikkamuusikko itsekkin ja tietää mitä keikkaileminen on. Yöllä meille varatussa omassa talossa oli sämpylät valmiina, sauna lämmin, limpparit kylmässä, pedit valmiiksi pedattuna...helmee! Tunti, kaks nautittiin ja sitten nukkumaan.

Read more...
 
Syksyn Tour starttaa - Varkaus
Written by Pasi   
Wednesday, 03 September 2008 12:42

"VASTAVIRRASSA" -TOUR 2008

Nyt vihdoin päästiin itse asiaan eli tien päälle ja pyrimme täällä päiväkirjassa raportoimaan tunnelmia mahdollisuuksien mukaan - sieltä sun täältä. Ristirock oli virallinen levyjulkaisukeikka ja se tapahtui 23.8.08 täällä koto-Tampeeella Metroauto-areenalla joten varsinaisiin keikkafiiliksiin päästiin 29-31.8.08 itä-Suomen kierroksella. Kiitokset muuten kaikille Metrolla kanssamme jammanneille!

29.08.08 Varkaus

thb_Pokale_300808_Hate.jpg

Perjantaina se sitten nähtiin ekan kerran treenikämppien pihassa, meinaan meidän syksyn kulkupelimme. HB:lta vuokratun mustan scanian ristiäiset vietettiin varsinaisesti vasta Varkaudesta jonne miksaajamme Jari oli tullut suoraan Helsingistä ja Varkauden torille saapuessamme Jari oli meihin puhelin/näköyhteydessä kysyen: "ootteko te toi liikkuva PÖKÄLE"?

Palataampa vielä treenikämpälle josta siis matkaan lähti bändimme kanssa crew: Miika, Hate ja Tatu (KLS. basisti + uskomaton roudaaja). Pökäle on poikkeuksellisen avara matkustamostaan kun makuupaikkoja on vain 3 ja avaruutta tekee mm. 2 sohvaa. RMC:n varastosta Miika, Hate ja kitaristiJussi olivat aamutuimaan hakeneet äänentoiston ja valot ja treeniksiltä omat soittimet kytiin ja road on!

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 4 of 5
the rain_contrast1.jpg

The Rain is also in MySpace!