Olet tässä:

Etusivu
Tuuli kulki festareilla
Written by moderaattori   
Monday, 21 November 2011 16:49


The Rain plans.jpg

The Rain esiintyi 2 vuoden tauon jälkeen Maata Näkyvissä Festareilla. Kiitämme mahtavaa yleisöä, joka jaksoi olla täysillä mukana vielä festareiden päätöskonsertissakin. Keikkatauon jälkeen Maata Näkyvissä Festarit oli mahtava paikka päästä esiintymään ja kohtaamaan kuulijoita. Näimme vuosien takaa kavereiksi tulleita “faneja” ja kohtasimme paljon aivan uusia mahtavia ihmisiä. Myös MNF-organisaatio otti meidät erittäin lämpimästi vastaan. Kiitos teille kaikille!

 

Festareilla bändin soittajat joutuivat useasti vastaamaan kysymykseen “Miksi The Rain tekee nyt comebackin?”. The Rain ei tee comebackiä, sillä bändi ei ole missään vaiheessa lopettanut olemassaoloaan tai keikkailua. Kahden vuoden ajan The Rain on ollut keikkatauolla hevilavoilta, mutta samalla soittanut muutaman puoliakustisen keikan. Vuodeksi 2012 on luvassa tuttua raskasta melodista rokkia muutaman tapahtumakeikan myötä.

Maata Näkyvissä Festareilla moni kannusti The Rainia jatkamaan vanhaan malliin ja vakuutti, että bändillä on oma paikkansa tämän hetkisessä suomalaisessa gospel-genressä. Vanhaan malliin jatkaminen ei sellaisenaan tunnu kuitenkaan kovin houkuttelevalta, sillä bändi haluaa edelleen uudistua, kehittyä ja luoda uutta. Tuntui hienolta kuulla ja huomata, että The Rainilla on tilausta.Tauon aikana opittiin, että akustinen musiikki ei ole sitä, mitä bändi tekisi mieluiten. Huomattiin myös, että uuden musiikin tekeminen kiinnostaa kaikkia soittajia. Itse asiassa osa kuulijoista kyselikin toiveikkaasti, että olisiko uutta materiaalia tiedossa ja tälläiset toiveet innostavat soittajia. Kevään 2012 aikana bändi kokoontuu “tyhjän pöydän” ääreen ja lähtee etsimään uutta musiikkia. The Rain etsii samalla Jumalan tahdon mukaista tapaa sovittaa musiikin tekeminen, perhe ja “oikeat” työt.

Kiitos kuulijoille, festareille ja kaikille bändin puolesta rukoileville.

 

The Rain is also in MySpace!