Olet tässä:

Etusivu Mietittävää Heräämisiä
Heräämisiä
Written by Jarkka   
Tuesday, 23 February 2010 17:32
No joko se kello on noin paljon? Pakko nousta ja sammuttaa herätys, ei torkutusta tänäänkään. Eikä mitään hyvää kaapissa, aina vaan leipää ja viiliä. Jätän väliin, töissä sitten kahvilla huuhdon näläntunteen. Taasko on noin kylmä? Joko se työkaveri taas jaksaa tulla kyselemään kuulumisia, eihän kello ole edes seitsemää. Onneksi kohta on kahvitauko, sen jälkeen vain kolme tuntia lounaaseen. Pitihän se arvata, nyt tuo vaikea asiakas soittaa. Mikä siinä nyt voi olla niin vaikeaa? Onneksi kohta pääsee kotiin.
Ai niin, tänään on kauppapäivä. Tyhmiä ihmisiä hidastelee kärryjensä kanssa edellä, haloo, pois tieltä. Mitenkäs nämä nyt muka näin paljon maksavat? Tämän jälkeen joutuu kantamaan muovikassit kädet täristen sisälle. Ja vaimo ei tietenkään ole aloittanut ruoanlaittoa. Ja pojan vaippa haisee käytävään asti. Pitäisikö tässä heti jaksaa lähteä ulos teidän kanssa? Illalla saa onneksi omaa aikaa kun telkkarista tulee peli. Puhelin soi, ai tuo soittaa, sehän jaarittelee taas koko illan.  
          Vai 
No joko se kello on noin paljon? Saan herätä, olen siis elossa tänäänkin. Olen onnekas, sillä kaapissa on aamupalatarpeet, lehdessä kirjoitettiin juuri niistä, joilla ei ole. Onpas pirteä pakkanen. Tosin luminen maisema luo mukavasti valoa ja onhan tuo tähtitaivaskin aika huikea. Saan olla onnellinen kun on työpaikka, varsinkin näinä aikoina. Työkaveria taitaa oikeasti kiinnostaa mitä minulle kuuluu, kun sitä näin usein kyselee. Ja äkkiähän se päivä menee, sen jälkeen pääsen kauppaan.
Tuo rouva ei yletä ottamaan leikkelepakettia, minäpä autan. Saamme perheen kanssa olla kiitollisia, voimme valita mitä syömme ja tulemme kylläisiksi. Mukavaa kun on koti ja vaimo siellä vastassa. Ja pojalla on tainnut olla ikävä. Mennään vaan ulos, on hienoa päästä hengittämään puhdasta ilmaa. Eikä tarvitse pelätä väkivaltaa. Olemme terveitä ja pystymme liikkumaan, meitä on siunattu monella tapaa. Illalla tulee peli, hienompi homma. Katsos, kaveri soittaa, kiva kuulla kuulumisia pitkästä aikaa, edelliskerrasta onkin jo vierähtänyt.  
Sinä olet ihme, suuri ihme. Elämäsi on lahja, jonka Jumala haluaa sinulle lahjoittaa. Voit itse päättää miten asiat näet, mutta oma kahvini maistuu paremmalta puoliksi täydessä kupissa. 
Jarkka "Koijari" Ollila
 
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!