Olet tässä:

Etusivu
The Rain - 20 vuotta
Written by Tatsi   
Wednesday, 10 December 2008 19:21

Juhlakonsertti01.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Waaaauuuu!

The Rain -bändin 20-vuotisjuhlat Ikaalisissa on juhlittu! Väkeä oli paikalla paljon enemmän kuin uskalsimme odottaakaan. Konsertissa soitimme musiikkia kolmelta vuosikymmeneltä. Kappaleet "Etsin elämää", "Taivas ja maa", "Ken tietää" ja "Eteesi jään" olivat harvinaisinta herkkua.

Lavalle nousivat myös Hannu Järvensivu ja Carl Nyberg kitaroineen. Nämä miehet soittivat The Rainissa silloin kauan sitten ja ovat edelleen tärkeitä ystäviämme. Saimme tervehdyksiä ja tsemppauksia lavalla ja lavan sivussa monilta rakkailta ystäviltämme. Meitä muistivat mm. Ikaalisten seurakunta, omat vanhenpamme, omat lapsemme, kls.-bändi, Ulla, Tiina ja Jaana, Tomi, Emppu, Jonne & co., Heli ja Heidi sekä monet muut.

Pasi-rumpalimme jakoi bändille "kultalevyt", koska The Rain on myynyt täyspitkiä albumeitaan yli 22 000 kappaletta vuosien aikana.

Koko konsertin alku oli hurja. Teknikkomme hyppäsivät yllättäen lavalle ennen bändiä:
Rummut: Hate Karhe
Basso: Jarkka Ollila
Koskettimet: Jari Vainio
Kitara: Miika Mäki-Kerttula
Laulu ja kirkuminen: Samppa Mäki-Kerttula
Pojat esittivät kappaleen "Bussi kulkee, missä tahtoo". Unohtumatonta!

Mitä me soittajat voisimme sanoa tähän kaikkeen? Ei paljon muuta kuin kiitos. Oikeaa bändiä ei ole ilman kuulijoita. Kuulijamme, ensimmäinen kiitos kuuluu teille. Kiitos työkavereillemme eli tekniikan väelle, managereille ja yhdistyksen väelle. Kiitos teillekin ystävät, jotka vuosi toisensa jälkeen olette ympärillämme tukemassa ja kannustamassa. Kiitos kaikille esiruokoilijoille. Kiitos Sinulle, Taivaallinen Isämme.

 

The Rain is also in MySpace!