Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja Tuusula
Tuusula
Written by Jarkka   
Friday, 24 October 2008 00:29

Keskiviikko 15.10.2008thb_eipelkoa_tuusula_151008_jarkka.jpg

On harvinaista herkkua saada heräillä omaan tahtiin kun kiertueella ollaan. Nyt siihen kuitenkin tarjoutui mahdollisuus. Harvoin muistaa nukkuneensa yhtä hyvin kuin edellisen yön ja tuntui muutenkin hienolta herätä niin, että ulkona oli valoisaa. Kahvinkeittimen mentyä päälle alkoi Miikakin raottaa silmiään. Leipää ja pari pannua kahvia, siinä eväät jolla saa tällaisen porukan taas iskuun. Tavaroita pakatessa selvisi myös ”oudon kummun” salaisuus. Jostain oli patjojen alle eksynyt miehekkään kokoinen halko, Harrin syyllinen virne paljasti tekijän aika nopeasti. Ikävä kyllä jekku ei onnistunut, koska se ei häirinnyt nukkuvaa karhua lainkaan. Pian oli tavarat ja ihmiset bussissa ja koitti lähdön aika, suuri kiitos Hyvinkään seurakunnalle ihan kaikesta.

 

Seuraava määränpää ei ollut Tuusula vaan Klaukkala. The Rain- paidat on pitkään painatettu Nisa-tuote Oy:llä Klaukkalassa. Nyt kun Nisa on muuttanut uusiin tiloihin, tarjoutui meille mahdollisuus tehdä yritysvierailu. Hieman puolen päivän jälkeen saavuimme Nisa-tuotteelle, vierailullemme oli ihan kunnollisia syitä, sillä tarkoitus olisi hommata porukalle työ-/edustustakit. Jokelan perheen pyörittämä yritys otti meidät lämpimästi vastaan, yhteistyö on ollut pitkää ja varmaan molemmin puolin hedelmällistä. Kahvin äärellä syntyi toinen toistaan innovoivampia ideoita uusista lanseerauksista. Ilokseni voin kertoa, että tämän tapaamisen seurauksena The Rain tekee kiertuehuppareita, jotka tulevat myyntiin marraskuussa. Saimme myös takit valittua ja tilattua. Puolitoista tuntia kului mukavasti ja saimme myös tutustua silkkipainotekniikkaan. Hyvin mielin jatkoimme matkaa kohti Tuusulaa, jossa olisi seuraava keikka. Matkan varrella näimme vaalimainoksen, ehdokkaan nimi oli kovinkin tuttu. Oliko miksaajamme Jari unohtanut mainita halustaan lähteä mukaan kunnallispolitiikkaan? Vai olikohan se sittenkin vain kaima?

thb_Tuusula1_151008_AleksiAhonen.jpg

Siirtymä ei ollut pitkä ja olimme jo kahden maissa Tuusulassa Hyökkälän koululla. Jussi näytti hieman kalpealta ja väsyneeltä, vatsakuumepöpö yritti ottaa kaveria valtaansa. Yhdessä tuumin laitoimme Jussin lepäämään. Tuusulassa oli myös mukavasti apukäsiä roudaukseen ja homma sujuikin varsin nopeasti. Koska tällä kertaa aikaa oli hyvin, ehdimme pitämään ruokatauon kaikessa rauhassa. Ja sitten takaisin säätämään. Hate on kuulkaa melkonen kiertue-Tarzan, eilen se kiipeili takalinjan päällä ja tänään päätti ”ratsastaa” PA:lla. Kaikki saatiin valmiiksi hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Jussikin sai hieman väriä naamaan - kiitos apteekissa käynnin. Kitarastyrkkarin viereen tuotiin kuitenkin kaiken varalta ämpäri, jos huono olo sattuisi yllättämään kesken keikan. Biisilistatkin valmistui taas ennen keikan alkua! Sitten olikin jo aika soittaa. Porukkaa saapui mukavasti ja lavan edusta oli äkkiä miehitetty. Setti kesti jälleen toista tuntia ja huipentui tuplaencoreen. Jussi oli lavalla kuin taudista ei olisi tietoakaan. Keikan loputtua oli aikaa vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa. Myös sadeorkesterin virallinen kuvaaja Erne oli eksynyt paikalle. Siinä samassa sitten roudailtiinkin. Kun kamat oli autossa oli meidän aika jälleen nostaa kytkintä. Pökäleen nokka kääntyi kohti Loppea, jossa saisimme majoittua seuraavan yön pappilassa. Etelä-Suomessa on mukavaa olla monesta syystä, yksi niistä on se, että siirtymät ovat suhteellisen lyhyitä. Noin kello 22 saavuimme määränpäähän, meitä oli vastassa Lopen Kirkkoherra Tuomas Hynynen perheineen. Majapaikkamme oli kertakaikkisen upea. Suuri vanha pappila, jonka pihamaaston miljöö huokui muistoja entisistä ajoista. Meille oli myös lämmitetty ulkosauna, joka on mukavaa luksusta hektisen keikkailun ohessa. Ja kylläpä olikin komiat löylyt, ehdottomasti Top 3-listalle =). Saunan jälkeen hieman iltapalaa ja johan alkoi uni ilmottamaan tulostaan. Kiitos Tuusula ja kauniita unia…

 

 
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!