Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja "Kotkan poikii ilman siipii"...9.9.08
"Kotkan poikii ilman siipii"...9.9.08
Written by Pasi   
Monday, 15 September 2008 12:34

Matkassa: bändi + Miika,Hate, Kari ja Jarkka

 

Untuvikko-ryhmämme palauttelu oli jäänyt selvästi vajaaksi sillä sen verran kuutamolla oltiin maanantaiehtoona kun lähtöä tehtiin kohti Kotkaa. Fyysisestä Hartola - Turku viikonloppusta oli ehtinyt kulua vasta vajaa pari vuorokautta. Tiistain varhaisen koulukonserttin vuoksi lähdimme siis maanantai-iltana.

Miihkali tempaisi treeniksiltä Pökäleen jälleen samalle moottoritielle jota oli kujettu Hartolaan ja allekirjoittanut muisti tarkistaa sivuoven lukituksen!;)

Reissun urheilujaosto (Jussi ja Jarkka) oli myös kunnostautunut ottamalla mukaan pesismailan ja räpylät. Onhan The Rain kuuluisasta pesäpallopitäjästä kotoisin ja perinnettä vaalittiin heti Nurmijärven levähdysalueella. Jussi lukkaroi, Jarkka otti kiinni, Pasi, Sami ja Tatsi löi. Tatsi esitteli jäätävän pystymailapompun jonka Jarkka vain vaivoin sai kiinni. Sitten piti alkaa varoa ympärillä olevaa liikennettä ja jatkettiin matkaa.

Helsinki Kotka välillä testasimme Pökäleen maksimivirransyöttökykyä kytkien päälle samanaikaisesti telkkarin ja muutaman läppärin. Aika vinha tunne kun mootoritiellä palaa pääsulake ja musta Pökäle kiitää pimenevässä illassa ilman ajovalon hiventäkään. Pian löytyy levähdysalue ja Miika vaihtaa sulakkeen ja matkanteko jatkuu. Saavumme n .22.00 Karhuvuoren liikuntahallille ja järjestävän Langinkosken seurakunnan työntekijöitä on vastassa. Lämpimät kädenpuristukset saavat unohtamaan "normaali"-ihmisten nukkumaanmenoajan ja pian hallista kuulu kalke, työs on pojat palke!

Äänenpaineen tarkistus suoritetaan n.23.45 ja valotkin on ok. Lähdemme mammimaan merenrantaleirikeskukseen. Hienot on puitteet jälleen ja pienen yöpalan ja saunomisen jälkeen unta kuuppaan.

Klo 8 ylös, aamupala ja siirtyminen työpaikalle. klo 10 alkaa koulukonsertti johon on "myyty lippuja" mukavat 350kpl. Joku taitaa vaatia paranoidia mutta soittelemme omia kappaleita ja pidämme puheita koko bändin voimin. Jussi hulluttaa yleisöä perinteisellä taputuskisalla ja parhaimmat saavat palkinnoksi 1000 pistettä!  Tänään on kaikkiaan kolme vetoa ja ekan konsertin jälkeen pidetään kaffepaussi seurakuntakeskuksessa ja jatketaan toisella koulukonsertilla klo 13. Toinen konsertti ei ole enää loppuunmyyty ja on aika erikoista vetää kun lähimmät ihmiset edessämme on Kari (miksaaja) ja Hate (valot). Yleisö on heidän takanaan istumakatsomossa. Keikan jälkeen on todella omituinen olo. Ymmärsiköhän Kari ja Hate nyt varmasti mitä sanoimme...No, viileä kontaktisen keikan saattelemana lähdemme leirikeskukseen syömään todella loistavaa lounasta. Hyvä ruoka, parempi mieli!

Päikkäreiden jälkeen on vuorossa iltakonsertti. Kaleniuksen Tommi on mukana illan konsertissa ja Tommi täräyttää 20 min setin ja sen jälkeen esittelemme tuotantoamme n. 1 h verran. Yleisön eturivissä nähdään - voisi sanoa - raivopäistä moshausta ja se tarttuu osin bändiinkin. Soittelemme encoreksi Kasvot ja sitten aletaan lopetusrituaalit. Popparit juttelevat ihmisten kanssa ja crew purkaa kamoja. Peuran Jukka, Knuuttilan Kalle ja Nikin Tommi ovat mukava yllätys Kotkassa!  About 21.30 alamme irtautua Kotkasta. Kotkan tilaavalle seurakunnalle annamme lopuksi täydet 1000 pistettä järjestelyistä. Heitämme Peuran Keimolan huoltsikalle Helsingissä ja sitten alkaa taju sammua. Herään lähellä treenikämppää kun Kari selittää Jussille että "kuinka elämä voi olla yhden e-kielen varassa?" ...Tämä aforismi oli syntynyt kun Kari oli monitorimiksaajana erään maamme tunnetuimman bändin (ei the rain;)) mukana, ja oli saanut kitaristin heittämän kitaran suoraan rintalastaan. Oli katkennut e-kieli. Kiitokset muuten Karille tässä vaiheessa. Kari tuurasi Jaria joka oli estynyt pääsemästä Hartola-Kotka reissuille. Tulemme kaipaamaan Karin lentäviä lausahduksia kuten: tästä räkistä vähäsen, show must go home, sano se (kiitokset) setelein....; )  

Se on moro, täytyy alkaa pakkaan laukkua ja sitte kohti Kuusamoa!

 

 
the rain - roots.jpg

The Rain is also in MySpace!