Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja Turku, open files (6.9.08)
Turku, open files (6.9.08)
Written by Pasi   
Wednesday, 10 September 2008 21:15

thb_Haukotus_060908_Tatsi.jpgJarkan lempeän herätyksen jälkeen klo 7.08 yllätämme Jarkan nousemalla heti ja siirtymällä Pökäleen uumeniin. Aamiainen nautitaan Jari-Pekassa ja sitten matka kohti Turkua alkaa. Bussissa on rauhallista. Tatsi, Sami, Jussi ja Kari ovat unten mailla ja mä pidän Haten kanssa seuraa Miikalle joka ajaa. Miikalla on sisäpiiritietoa HB:n tulevasta matskusta josta hän antaa meille muutaman musiikkitiedoston  ja jäinkin miettimään pitäiskö the rainin julkaista jotain ennen joulua...Miika, se 50 e riittänee? ;) 

Forssan Autoskeidas on matkamme yksi hengähdyspaikka ja syömme kevyen lounaan siellä. Turku ottaa meidät vastaan n. klo 14 ja keikkapaikkana toimii kaupungin nuorisokeskus Vimma. On Turussa jotain hyvääkin, nimittäin tämä Vimma osoittautuu oikein mainioksi keikkapaikaksi. Soittosali on oikein suunniteltu rokinsoittopaikaksi ja Kari vahvistaa hivenen paikan äänentoistoa lisäbassokaapeilla ja Hate muutamalla tracpodilla. (semmosia ledilamppuja joilla irtoo melkonen satenkaari) Sisäänroudatessa paikalle kirmaa auttamaan myös Kls. ja No mans band. Hianoo soittaa tapahtumissa missä on muitakin hengenheimolaisia. Ei aina tartte puurtaa yksin. No mans bandin rumpali tulee suoraan keikalle ja auttelen bändiä soundchekissä. Herra saapuukin Vimmaan kello 18 kun kello 18 alkaa keikka. Ekan biisin jälkeen onkin hyvää aikaa laittaa peltiständit oikeaan asentoon. Tapahuma on yhteiskristillinen ja Turun eri seurakunnat  ovat näyttävästi esillä ja yritetäänpä the rainia kosiskella Turun nuorten kristillisdemokraattien jäsenenksikin mutta poliitiikasta puhuminen meillä on rajoittunut toistaiseksi kalliin diiselin manaamiseen. Hyvä hallitus, Suomen olis jo aika vaihtaa kuningasta!! ; )

thb_TurkuOpenFiles_060908_Junnu.jpgNmb ja kls rokkaavat lämpimässä tilassa kympillä ja myös me verrymme ikääntyviksi rockhahmoiksi kohtuulliseen suoritukseen. Tapahtuma loppuu klo 22 mutta illan päättää messu Mikaelin kirkossa. Täysi salillinen väkeä poistuu messuun ja me jäämme purkamaan kamat. Kls. pojat auttelevat ja pääsemme lähtemään kohti kotia n.  00.30  Vatsat täydennettiin vielä makaronilaatikolla jota oli runsaasti järjestäjien tarjoamana. Miika jätetään Forssan kohdalla huilaan ja tilalle saadaan Miikan velipoika Samppa joka vie bändimme Tampereelle ja ajaa Pökäleen takaisin Forssaan. Pikku huoltoa vielä ennenkuin tulevalla viikolla lähetään Lapplandiin! Välissaä poikkeamme Kotkassa ja sitte seuraa poroterveiset! Näkyillään!

 

 
96.jpg

The Rain is also in MySpace!