Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja JANOA.fi - Joensuu
JANOA.fi - Joensuu
Written by Pasi   
Wednesday, 03 September 2008 17:13

31.8.08 Joensuu

 

Tällä kertaa heräämme kaikki 8.45 ja syömme leirikeskuksessa maittavan aamiaisen.  Klo 10 roudataan sisään isoon liikuntahalliin ja muitta mutkitta kamat on pystyssä ja siirrymme Joensuun rossoon ja pääsemme vertailemaan ketjun tasalaatuisuutta niin palvelussa kuin annosten yhdenmukaisuudessa.

Saamme hyvät annokset hymyllä höystettynä. Käymme varmistamassa paikallisessa Anttilassa että Yhtäkuin voitto on levyhyllyssa ja siellähän se! Vähä ennen kahta missataan ylex:n lista ohjelma ja mietitään onkohan meitä soitettu. Pian alkaa jälleen tulla tekstiviestejä että Haloo on soitettu ja juontajakin oli spiikannu hyvällä fiiliksellä! Tehdään Tatsin kans haastattelu Karjalaiseen ja Sana-lehteen. Sami ja Jussi hoiti Oronmyllyn haastattelun. Kello lähenee 15:ta ja tapahtuma alkaa. Connection Posse ja Saarnamiehet? hoitavat esilämmityksen ja astumme lavalle klo 16. Tunnin vedon jälkeen olo alkaa oleen aika kuitti viikolopusta mutta kerran vielä loppuroudaus jonka aika hyvin välttelemme jutellen Venheen Reiman kanssa joka on the rainin enimmäisiä miksaajia ja hyvä ystävämme. Reiska on muuttanut Ikaalisista Joe`s mouthiin pari vuotta sitten. Rakas kaverimme soittelee myös lähetyskentiltä Samille ja ai ku tuntuu hyvltä saada lähettien terveiset Keski-Aasiasta. Rukouksin muistakaamme heitä siellä jossain!

Pökäle starttaa n.klo 19 ja matkanteko alkaa kohti kotia. Lähellä klo 23 vietämme lasittunein katsein hetken kuunnellen lista-ohjeman uusintaa. Jari on jätetty Varkauteen josta hän menee omalla autollaan kotiinsa Helsinkiin. N. klo 01 maanantain puolella Oriveden Oritupa lähestyy ja sitten alkaa tapahtua! Pökäleen unelias tunnelma sähköistyy kun Jussi haastaa 10 euron vedonlyöntiin siitä kääntyykö edellä menevä rekka Orituvalle vai ei. Hate näkee tilanteessa ansaitsemsmahdollisuuden ja ottaa vedon vastaan. Jussi: kääntyy! Hate: ei käänny! Lähestymme Orituvan liittymää ja kumpikin vedonlyöjistä kannustaa raivoisasti omaa veikkausta. Rekka ei käänny. Jussi miettii miten kertoa kotona kun keikkaliksa tuli pelattua paluumatkalla, jälleen oli naurussa pidättelemistä.

Mukava avaus rundille ja Taivaan isälle kiitos kaikesta!

 
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!