Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja Musavideointia Parikkalassa
Musavideointia Parikkalassa
Written by Pasi   
Wednesday, 03 September 2008 17:00

thb_OronTeltta_300808_Hate.jpg

30.08.08 Oronmylly

Pe-la välisenä yönä n. klo 2 meidät otettiin Leevin toimesta lämpimin halauksin vastaan. Leevi on meille vanha tuttu, keikkamuusikko itsekkin ja tietää mitä keikkaileminen on. Yöllä meille varatussa omassa talossa oli sämpylät valmiina, sauna lämmin, limpparit kylmässä, pedit valmiiksi pedattuna...helmee! Tunti, kaks nautittiin ja sitten nukkumaan.

Nukuin Tatun (.kls-bändin mies) kanssa samassa huoneessa ja heräsin ku Tatun kello soitti 8.30. Keikka olis klo 13. Sanoin Tatulle että pidän hetken silmiä kiinni ja tuun kohta perässä. Herään 10.30 vaimon puhelinsoittoon.

Hätä, kaikki muut on jo varmaan roudaamassa ja saan kuulla kevyttä kuittia nukkumisesta. Ryntään tsekkaamaan Jussin huoneen. Huh, Jussi nukkua pussuttaa edelleen ja jostain ilmestyy aamunraikkaina Sami ja Tatsikin.

Näyttäydymme varovaiseti crewille joka on klo 9 alkanut valmistella telttaa jossa soitamme ja kuvaamme lopuksi musavideon. "Ei se mitään" sanoo Tatu, Hate, Jari ja Miika ja jatkavat työtään. Lähdemmekin syömään.

Teltta on melko täynnä väkeä ja soitamme n. 1h keikan. Väki lämpiää mukavasti ja sitten koittaa paljon uskoa vaatineen videon kuvaukset. Tampereelta on paikalle hälytetty ammattikuvaaja Aleksi joka aloittaa materiaalin tallentamisen Tatsilta saaduin ohjein. Vietämme oikein mukavan tunnin fanaattisen fanijoukon kanssa ja välillä soittimet ovat yleisön seassa ja välillä lavalla ja Vastavirrassa-niminen kappaleemme saa videolle vahvan nyrkkikuorrutuksen! Joel-niminen ammattileikkaaja käy matskun kimppuun maanantaina Tampereella ja tekee mitä tehtävissä on.  Niemen Päve on myös tapahtumassa puhumassa ja on meidän yllätykseksi hankkinut kinuskikakun jonka nautimme kuvausten jälkeen listasijoituksen kunniaksi. thb_JussiOro_300808_Hate.jpg

Hyvästeltyämme Leevin aloitamme matkan Joensuuhun jossa on seuraavan päivän keikka. Matkalla pysähdymme vanhanliiton (joka on katsonu Uuno-leffoista esson baarin ni tietää tunnelman) bensa-asemalle tankkaamaan Pökäle ja kassatiskillä neiti kysyy että maksatteko tuon hevoskuljetusauton tankkauksen? Hirnumme pihalla silmät kosteina ja visioimme että tarvis saada ravikärryt katolle....Rokkenrol-ryhmämme jatkaa matkaa ja saavumme Vaivion hulpeaan leirikeskukseen. Jälleen oma talo käytössä. Matkalla ostimme hieman makkaraa ja suuntasimme leirikeskuksen rantasaunaan jossa saunoimme ja paistoimme makkaraa. Tosin Hate päätti olla käymättä suihkussa saunan jälkeen...:) n. klo 24 simmu meni kiinni.

 

 
96.jpg

The Rain is also in MySpace!