Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja Syksyn Tour starttaa - Varkaus
Syksyn Tour starttaa - Varkaus
Written by Pasi   
Wednesday, 03 September 2008 12:42

"VASTAVIRRASSA" -TOUR 2008

Nyt vihdoin päästiin itse asiaan eli tien päälle ja pyrimme täällä päiväkirjassa raportoimaan tunnelmia mahdollisuuksien mukaan - sieltä sun täältä. Ristirock oli virallinen levyjulkaisukeikka ja se tapahtui 23.8.08 täällä koto-Tampeeella Metroauto-areenalla joten varsinaisiin keikkafiiliksiin päästiin 29-31.8.08 itä-Suomen kierroksella. Kiitokset muuten kaikille Metrolla kanssamme jammanneille!

29.08.08 Varkaus

thb_Pokale_300808_Hate.jpg

Perjantaina se sitten nähtiin ekan kerran treenikämppien pihassa, meinaan meidän syksyn kulkupelimme. HB:lta vuokratun mustan scanian ristiäiset vietettiin varsinaisesti vasta Varkaudesta jonne miksaajamme Jari oli tullut suoraan Helsingistä ja Varkauden torille saapuessamme Jari oli meihin puhelin/näköyhteydessä kysyen: "ootteko te toi liikkuva PÖKÄLE"?

Palataampa vielä treenikämpälle josta siis matkaan lähti bändimme kanssa crew: Miika, Hate ja Tatu (KLS. basisti + uskomaton roudaaja). Pökäle on poikkeuksellisen avara matkustamostaan kun makuupaikkoja on vain 3 ja avaruutta tekee mm. 2 sohvaa. RMC:n varastosta Miika, Hate ja kitaristiJussi olivat aamutuimaan hakeneet äänentoiston ja valot ja treeniksiltä omat soittimet kytiin ja road on!

Matkan alkua siivitti keskustelu meneen viikon tapahtumista, listasijoituksesta ja lähinnä siitä palautevyörystä mitä olemme saanet tekstiviestein, sähköpostein ym. ym. ISO KIITOS kaikille levyn ostaneille.

Sitten yhtäkkiä muuttui tunnelma. Puhelin soi ja managerimme Jarkka soitti että Yleltä oli otettu yhteyttä ja kyselty onko the rain tehnyt musiikkivideota mistään uuden levyn biisistä. Haluaisivat näyttää tulevan viikon listaohjelmassa mikäli listasijoitus tulee myös kakkosviikolla. Tä? Oikeassa elämässä bändit varautuvat etukäteen tälläisiin tarpeisiin ja videot on valmiina mutta....ei meillä. Pikapäätös bussissa - tehdään video! Aikaa on koska Yle tarvii videon "vasta" tiistaihin mennessä. Tiedusteltiin seuraavan päivän keikkapaikasta voitaisiinko kuvata videota siellä ja se sopi hyvin Helon Leeville joka vastasi viikoloppuleiristä Oromyllyn kurssikeskuksessa jossa seuraavana päivänä soitimme. Videonsekaiset ajatukset täytyi kuitenkin suunnata keikkaan Varkaudessa ja sinne päästyämme meidät otettiinkin vastaan ihan keskenämme.(paitsi Jari joka suoritti ristiäiset) Nimittäin paikalisen nuoriso-ohjaajan auto oli sanonut: snap, cracle, pop ja hän sanoi tulevansa suoraan rossoon jossa meidät ravittiin.

Keikkapaikka oli Varkaus-sali, karmeen kokoinen auditorio ja kamat saatiin pystyyn ensimmäiseks keikaks melko mutkitta. About 500 henkeä vetävään auditorioon saatiin n.100 innokasta henkeä paikalle ja hauskaksi tavaksi yleisölle muodostui nousta seisomaan ja moshaamaan penkkien välissä aina mielestään hyvän biisin aikana. Huonommat kuunneltiin istuen. Soiteltiin melko oikein 13 kappaletta ja encoret päälle ja jonkinlainen työvoiton maku jäi keikasta tunnelmiksi. Vietimme pitkän tovin keikan jälkeen ihmisten kanssa jutellen ja hyvät tunnelmat oli. Ei se määrä vaan laatu! Miika siirsi Pökäleen ulko-oven eteen ja kamat kyytiin. Tatsi kiitteli kun bussissa on niin lämmin, roudatessa oli tullu kylmä.... Ajettiin viä yötä myöten Oronmyllylle jossa yövyimme.

 
the rain_contrast1.jpg

The Rain is also in MySpace!