Olet tässä:

Etusivu
Oho! Sehän meni hyvin!
Written by moderaattori   
Wednesday, 16 November 2011 15:15

10112011_NEWS_TheRain_lavalla1_UH

 

The Rain soitti Ikaalisissa kaksi konserttia torstaina 10.11. Nyt ollaan valmiita täräyttämään setti myös Maata Näkyvissä Festareilla. Ikaalisissa tilaaja oli innoissaan The Rainin konserteista ja koki saaneensa sen, mitä oli tilannutkin. Seurakunnan nuorisotyö ehkä otti pienen riskin tilatessaan bändin suoraan tauolta, mutta sekä iltapäivän koulukonsertti että vapaapääsyinen iltakonsertti onnistuivat.

Read more...
 
Samista Gospellinjan opettaja!
Written by Administrator   
Tuesday, 19 July 2011 15:01
Gospel-musiikki työllistää Samia jatkossa myös opettamisen muodossa. Mies ottaa vastaan Karkun evankelisen opiston Gospellinjan opettajan tehtävät elokuussa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaisia uusia ulottuvuuksia Samin uusi tehtävä tuo The Rainin toimintaan.

MAINOS by Sami:
Mitä teet keväällä? Pidätkö välivuotta opiskelujen välissä? Tule Karkkuun ja vietä unohtumaton kevät kanssamme Gospellinjalla 9.1.2012-9.6.2012! Tai osallistu Gosplelinjan ilta-/viikonloppukurssille - ks. www.keokarkku.fi

Gospellinja on passisi backstagelle, portaasi esiintymislavalle, henkäyksesi mikrofoniin, syliotteesi PA-kaappiin, sukelluksesi studioon, uskaltautumisesi keikkabussiin, runokynäsi terotin, sävelkorvasi viritin, soittotaitosi kehitin, uskonelämäsi vahvistin, ystävyyden tahdistin… ja paljon, paljon muuta!

Jos siis gospel-musiikki on lähellä sydäntäsi ja tahtoisit päästä itsekin sitä toteuttamaan, tule Karkkuun! Gospellinja on perustettu juuri kaltaisiasi nuoria varten – pääset konkreettisesti kokemaan ja kokeilemaan asioita, joista tähän mennessä olet ehkä vain haaveillut. Pääset myös nauttimaan keikkalavoilta tuttujen, alan tunnettujen tekijöiden sekä muiden musiikin ja hengellisen työn ammattilaisten tarjoamasta opetuksesta. Ja tietysti pääset soittamaan ja laulamaan joka päivä – bändissä tai trubana – rokkaillen tai rauhoittuen.

Kiinnostuitko Gospellinjasta? Lisätietoja sekä hakemuslomake osoitteessa www.keokarkku.fi tai kysy lisää osoitteesta This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it puh 03 5134 151.

 
The Rain keikkailee
Written by moderaattori   
Sunday, 06 March 2011 11:57

Puoliakustista groovea kahdella keikalla

The Rain on sovittanut kappaleistaan "baarijakkaraversioita", joita esitetään maaliskuussa kahdessakin konsertissa. Itägospel Helsingin Vuosaaressa ja Maata Näkyvissä Leiri Karkussa ovat keikkapaikkoja.

Edelleen bändillä on toinen jalka keikkatauolla, sillä varsinaista hard rock -keikkaa ei ole suunnitteilla. Kevyemmillä sovituksilla etsitään toimivaa tapaa tehdä gospel-musiikkia hyvällä mielellä ja Jumalan tahdon mukaan.

Keikkakalenteri

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 13
96.jpg

The Rain is also in MySpace!